gat.hr internet stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke na vašem internet pregledniku, pristajete na njihovo korištenje.

Slažem se
Ispis

TRIATLON KAMPOVI I PRIPREME U HRVATSKOJ

Stručno planiranje i organizacija – na Vama je samo da dođete !

Uključite se na jedan od triatlon kampova koje organiziramo ili odaberite jednu od preporučenih destinacija, te nam dopustite, da Vam organiziramo pripreme prema potrebama i željama Vaše grupe. Za bilo koju od alternativa se odlučili, naši Vam stručni suradnici i treneri stoje vrlo rado svakodnevno na raspolaganju. U nastavku slijede osnovne informacije glede triatlon kampova koje organiziramo u Istri, te usluga koje Vam možemo ponuditi u slučaju da pripreme želite organizirati samostalno u sklopu Vaše grupe.

 
 

Zašto odabrati Istru za organizaciju Vaših priprema ?

Istra je najveći hrvatski poluotok, koji je radi osobito razvedene obale sa brojnim zaljevima i otocima, te raznolikog reljefa u unutrašnjosti osobito atraktivna. Umjerena mediteranska klima poznata po blagim zimama i toplim i dugim ljetima čine je osobito pogodnom destinacijom za organizaciju priprema. Temperatura mora se kreće od 9° C u ožujku do 26°C u kolovozu. Pravi je doživljaj, moći se kupati u moru do početka listopada.

Medulin, je malo turističko mjesto smješteno na samoj špici istarskog poluotoka. Prirodne ljepote i raznolikosti, pogodna mikroklima, atraktivna lokacija, te posebno povoljan odnos cijene i usluge čine ga idealnom destinacijom za organizaciju triatlon kampova i priprema, koja je prepuštena isključivo profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom.

Odgovorna osoba za organizaciju naših triatlon kampova je Željko Bijuk, koordinator razvoja za Europu internacionalne triatlon unije (ITU). On zajedno sa timom trenera koji posjeduju ITU licence 1 i 2 razine predstavljaju visokokvalificirano osoblje koje vodi trenažni proces.

 Naš je profesionalni tim odabrao sljedeće termine za organizaciju kampova u 2021. godini :

 

Termin 1 : 27.03.-03.04.2021

Termin 2 : 02.05.-09.05.2021

Termin 3 : 25.09.-02.10.2021


triatlon proba

SMJEŠTAJ

Hotel koji je naš stručni tim odabrao za organizaciju kampova je Hotel „Park Plaza Belvedere“ u Medulinu. Kompletno renoviran 2014. godine nudi optimalan komfort, te regeneraciju i odmor nakon napornog treninga. Raspolaže 25-metarskim bazenom, wellness centrom sa whirlpoolom, finskom saunom, turskom kupkom, fitnessom, teretanom, prostorima za masažu, vanjskim bazenom, opremljenim dvoranama za sastanke i predavanja. Svi se obroci serviraju u buffet formi, te je hrana posebno prilagođena potrebama sportaša. Smješten je na samoj morskoj obali, što ga čini posebno pogodnim za organizaciju treninga na otvorenom moru.

 

PROGRAM TRENINGA

Za početak kampa organizira se testiranje u pojedinim disciplinama za sve učesnike kampa, kako bi treneri dobili potrebne informacije i raspodijelili učesnike kampa u manje homogene grupe, te tako efektnije organizirali pojedine treninge i učesnicima mogli pristupiti individualno.

Već prvi dan, prilikom dolaska na kamp svi učesnici dobivaju program treninga za kompletnu sedmicu. Učesnici kampa nisu dužni prisustvovati svim treninzima, već po vlastitoj želji mogu odabrati aktivnosti na kojima će učestvovati, te sastaviti vlastiti plan i program, prema osobnim procjenama snage i izdržljivosti.

Prvu večer se održava predavanje dobrodošlice, kako bi se treneri i učesnici upoznali, te kako bi se prezentirao program rada za kompletnu sedmicu.

Tijekom sedmice održava se više predavanja vezanih za prehranu, tehnike treninga za pojedine discipline, propise i način ponašanja, te s tim povezane kazne itd. Prisustvovanje predavanjima nije obavezno, već se pojedini učesnici prijavljuju prema interesu na licu mjesta. 

Osim toga, pružamo vam mogućnost sportsko-medicinske dijagnostike (run+bike). Ukoliko se odlučite, potrebno se posebno prijaviti prilikom rezervacije kampa.

 

PLIVANJE

Na kampu se svakodnevno održavaju plivački treninzi u 25-metarskom bazenu sa grijanom morskom vodom u više rezerviranih staza. Organiziramo i videoanalizu plivačkog treninga, kako bi se uočili eventualni nedostaci u tehnici plivanja, te se uklonili. Naši treneri asistiraju svim učesnicima kod treninga, te za eventualna pitanja stoje uvijek na raspolaganju. Pošto je korištenje bazena uključeno u cijenu paketa, treninrati možete individualno i izvan planiranih treninga. Radi odličnog položaja, direktno na moru, organiziraju se i treninzi na otvorenom moru. Ukoliko ne raspolažete vlastitim neopran odijelom, možete ga preko nas iznajmiti.

 triatlon proba 2

BICIKL

Ceste i prirodni putevi u Istri su idealni za organizaciju biciklističkih treninga. Kako bi se učesnicima pružila što kvalitetnija usluga, sastavljalju se manje homogene grupe sa različitim rutama i programima treninga. Kod dužih treninga se umjesto ručka u hotelu naručuju lunch paketi. Osim toga prilikom svakog treninga na raspolaganju stoje voda i izotonična pića. Ukoliko ne dolazite vlastitim biciklom u mogućnosti smo Vam ponuditi preko 30 naših bicikala, različitih proizvođača i veličina koje možete iznajmiti. Molimo Vas, da već prilikom rezervacije dogovorite model i veličinu. Kaciga, pedale, boca i obuća moraju biti vlastiti.

 

triatlon proba 3

TRČANJE

Vođeni treninzi trčanja se organiziraju svakodnevno na prirodnim podlogama ili cestama. Treninzi se organiziraju i u prirodnom rezervatu Kamenjak, koji ima posebno pogodne uvjete i atraktivnu prirodu. Naši iskusni treneri osobito vode računa o tehnici trčanja, te će svakako doprinijeti poboljšanju rezultata, kako bi se duže staze lakše i brže savladale.

 

triatlon proba 4

PRIJELAZI

U programu treninga se određeno vrijeme predviđa i za trening prijelaza s jedne discipline na drugu, što se kod drugih kampova obično zapostavlja, a može biti osobito važno kod natjecanja.

 

triatlon PROBA 5

 

     Pregled usluga uključenih u cijenu paketa :

    => 7 x noćenje u hotelu „Park Plaza Belvedere“ u Medulinu,

    => 7 x polupansion ili puni pansion u buffet formi,

    => visoko kvalificirani treneri sa ITU licencama (level 1 i level 2),

    => organizacija treninga u manjim homogenim grupama sa prilagođenim programom treninga,

    => plivanje:

               + vođeni plivački trening sa posebnim naglaskom na tehniku plivanja,

               + rezervirane staze u unutarnjem bazenu sa grijanom morskom vodom,

               + treninzi na otvorenom moru (ovisno o vremenskim uvjetima),

               + opcionalno i uz dodatnu naknadu :

                         - videoanaliza tehnike plivanja,

                         - neopran odijela za najam.

    => bicikl :

               + vođeni biciklistički trening na cestama ili prirodnim putevima,

               + vođene biciklističke ture sa prilagođenim programom treninga,

               + opcionalno i uz dodatnu naknadu :

                         - bicikli za najam,

    => trčanje : 

               + vođeni trening,

               + trening u prirodnom rezervatu Kamenjak,

    => trening prijelaza s jedne discipline na drugu,

    => svakodnevna predavanja : prehrana, tehnike treninga za pojedine discipline, propisi, ponašanje, s               tim povezane kazne i dr.

    => voda i izotonični napici za treninge,

    => opcionalno i uz dodatnu naknadu :

               + sportska dijagnostika sa programom treninga

                   (važno : molimo napomenuti prilikom prijave na kamp)

 

PRIMJER SEDMODNEVNOG PROGRAMA

Ovako bi mogla izgledati jedna sedmica na našem kampu:

 

  Subota Nedjelja Ponedjaljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota
06:00 DOLAZAK          
07:00
SWIM
Ae Set
SWIM
400-100 test
SWIM RUN pješačenje
SWIM
open water
SWIM
sprints
08:00 streght&stretch Frühstück
09:00 Doručak Doručak Doručak Doručak
BRICK
Bike+Run An set
Doručak Doručak
10:00 Pause Pause Pause Pause Pause Pause
11:00
BIKE
Bike Skills
RUN - drills BIKE
SWIM
open water
RUN
Interval
RUN-easy
12:00 streght Pacelines/Pulling Pause streght
13:00 Pause Pause Pause Ručak Ručak Pause
14:00 Ručak Ručak Ručak Ručak Pause Pause Ručak
15:00 Pause
BIKE
2-3 hours ride
bunch riding
Pause
TRANSITION
practical
Sauna
relaxing
ODLAZAK
16:00
RUN
4x1600m
17:00
RUN
Ae run+drills
stretching
BIKE
1,5 hours
BIKE
2 hours
18:00 Pause ice bath Pause
19:00 Večera Večera Večera Večera Večera Večera Večera
20:00 Welcome, rules Bunch Rules-Bike Nutrition Ethics and Dopping Planning LTAD    
21:00
Coach
Briefing
Coach
Briefing
Coach
Briefing
Coach
Briefing
Coach
Briefing
Coach
Briefing
Coach
Briefing
 
22:00  

 

PARTNER U ORGANIZACIJI

 

logo TK Pula

 
Destinacije i hoteli, koji su našim grupama triatlonaca najatraktivniji :
 
Triatlon promo
Facebook Image

Kontakt

GAT - turistička agencija d.o.o.
Poslovnica : Hotel Arena Holiday, Osipovica 32, HR-52203 Medulin

Tel : +385 98 335213
Tel/Fax : +385 52 576799
E-mail : gat@pu.t-com.hr
Homepage : www.gat.hr
Whatsapp & Viber : +385 98 335213

OIB : 78253818338 / MB : 1360230
ID :  HR-AB-52-040115916

Radno vrijeme poslovnice :

ponedjeljak - petak : 08.00 - 16.00 sati

NAZOVITE ME

Molimo Vas unesite Vaše ime i broj telefona.

 • MANIFESTACIJE
 • AKTIVNOSTI
 • GRUPE MLADIH
 • BUSTRANSFER
 • Upit emailom

AKTIVNOSTI

Tijekom priprema smo Vam u mogućnosti između planiranih treninga, utakmica i natjecanja ponuditi mnogobrojne aktivnosti, koje će dodatno ojačati osjećaj zajedništva između članova Vašeg kluba i posebno osigurati više zabavnih trenutaka, kojih će se ubuduće svi vrlo rado sjećati …

 

Go-kart 

kart

Više atraktivnih go-kart staza u blizini hotela osigurati će poseban užitak ljubiteljima vožnje i brzine. Do pustite da Vam organiziramo utrku u više grupa, te provedite zabavno poslijepodne.

 

Paint-Ball 

paint

Za ljubitelje paint-balla na raspolaganju stoji više centara uzduž istarske obale, gdje možemo ekskluzivno za Vaš klub osigurati najam opreme (tuta, maske, markeri) i vrlo atraktivne lokacije unutar pošumljenih zona, kao i različite prepreke koje će igru učiniti još zabavnijom.

 

Biciklističke ture u pratnji stručnih vodiča

bike

Izlet biciklom je najbolji način kako bi se dobro upoznao jedan lokalitet. Na raspolaganju imamo velik broj bicikala, koje ćemo Vam vrlo rado staviti na raspolaganje, kako bi u pratnji specijaliziranog vodiča posjetili destinaciju u kojoj ste na pripremama ili okolicu. Osobito je interesantno vožnju biciklom kombinirati s degustacijama vina ili laganim ručkom u unutrašnjosti Istre. Naravno, ukoliko netko pretjera sa hranom ili pićem, možemo ga vratiti u hotel i našim prijevoznim sredstvima …

 

Brodski izleti 

boat

Ovisno o terminu u kojem dolazite na pripreme u mogućnosti smo Vam ponuditi mnogobrojne brodske izlete, koje možemo organizirati, ili kao jednostavnu panoramsku vožnju u trajanju od cca. 1-2 sata kojom s morske strane možete razgledati prekrasnu obalu sa mnogobrojnim uvalama, otocima i drugim prirodnim i kulturnim znamenitostima, ili možemo dodatno organizirati i ručak na bazi ribljeg ili mesnog menua, te uz pratnju vodiča razgledati jedan otok ili grad na zapadno-istarskoj obali …

 

Razgled istarskih gradova : Pula, Rovinj, Poreč, Motovun, Hum

Poludnevni izlet i šetnja uz pratnju vodiča po Puli ili Rovinju je idealan izbor, kako bi se ekipa odmorila od svakodnevnog treniranja. Iskoristite priliku i razgledajte istarske gradove koji svojom ljepotom svagog ljeta privlače milijune turista na istarske plaže …

 

r1

r2

 

Istarska večera

iv

U mogućnosti smo Vam ponuditi tradicionalnu istarsku večeru na bazi mesnih ili ribljih specijaliteta u tipičnom restoranu. Stornirajte jednu od večera u hotelskom restoranu i odlučite se da jednu večer sa Vašim klubom provedete u tipičnom istarskom ambijentu, te uz vatru i dobru kaplju vina degustirate istarske specijalitete na bazi mesnih ili ribljih menua, pošto je Istra osobito popularna radi vrlo dobre kuhinje.

 

Degustacija vina ili maslinovog ulja 

dgv

Istra je regija poznata po svojim vinima i maslinovim uljima. Dopustite nam da Vam organiziramo degustaciju vina ili maslinovog ulja, te će Vas nekoliko čašica vina uz krišku sira i pršuta vrlo brzo uvjeriti u kvalitetu ovih proizvoda po kojima je naša regija osobito poznata ...

 

 

 

 

 

Kako je gotovo nemoguće prikazati sve što možete vidjeti i uživati s nama, navedeni izleti samo su presjek najvećih izleta koji postoje u našoj izletničkoj organizaciji. Na osnovi Vaših želja u mogućnosti smo organizirati cijelu paletu drugih vrlo zanimljivih izleta, kao što su razne panoramske vožnjebrodom koje ćemo za Vas obogatiti ukusnimjelovnicima (mesnim ili ribljim), ili vinskim degustacijama u tipičnim ambijentima (konobama i restoranima) provjerene kvalitete i usluge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otočje čuveno po svojim znamenitostima - drvo masline iz IV. stoljeća, drvored iz 1905. godine, Safari park, Bizantski Kastrum nastanjen od II. stoljeća prije Krista, zbirka Tito na Brijunima, Arheološki muzej te mnoštvo drugih zanimljivosti.

 

Izlet koji sve oduševljava, jer posjet gradu zanimljive i bogate prošlosti s čuvenim Mostom uzdaha, duždevom palačom i neizostavnim gondolama, nešto je što uistinu vrijedi vidjeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjet NP Plitvička jezera bit će nezaboravan doživljaj upravo zbog prekrasne prirode, mnoštva šumovitih slapova i jezera, te bujne planinske hladovine.

 

Razgledavanje istarskog polutoka i njegovih znamenitosti, prelijepa obala i zanimljiva unutrašnjost, razlog je da provedete dan na Istratour-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova cjelodnevna avantura započinje panoramskom vožnjom brodom prema otoku Mali Brijun, stručni turistički vodiči upoznat će vas s prošlošću otoka te odvesti vas u razgled utvrde graćene potkraj XIX. stoljeća. Program se nastavlja pauzom za ručak na terasi restorana u sjeni stoljetnih borova. Nakon ukusnog obroka moći ćete izabrati vlastitu plažu, uživati u kristalno čistom moru u jednoj od uvala i na jedan dan doživjeti privatnost vlastitog otoka.

 

Avantura na ovaj poludnevni izlet prema otoku Malom Brijunu, zapoćinje panoramskom vožnjom brodom uz pratnju strunih vodia. Na otoku imate mogućnost samostalno razgledati utvrdu graćenu potkraj XIX. stoljeća koja svojom velićinom i monumentalnoću nadmašuje sve ostale utvrde ili jednostavno izabrati vlastitu uvalu i uživati u odmoru i kupanju. Pobjegnite od prenapućenih gradskih plaža na Mali Brijun - otok netaknute prirode, kristalno ćistog mora i na jedan dan doživite privatnosti vlastitog otoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duh istarske gostoljubivosti, tradicije i vesele atmosfere uz domaće delicije, ukusno vino i muziku, možete doživjeti na prekrasnom večernjem izletu selu u samom srcu Istre.

 

 

 

 

 

 

 

 

U koperaciji s našim partnerima svojim gostima u izletničkoj djelatnosti pružamo i usluge kopnenih autobusnih transfera svih vrsta (aerodromske, hotelske ili iz neke druge destinacije) u komfornim vozilima, a na Vaš zahtjev stavit ćemo Vam na raspolaganje turističke vodiče s višegodinjim iskustvom i znanjem, kako bi Vaš odmor učinili jedinstvenim i nezaboravnim.

 

TRANSFERI  

Putem ovlaštenih partnera pružamo usluge transfera za zrakoplovne kompanije, hotele, marine, turističke agencije i individualne goste na svim relacijama u zemlji i inozemstvu. Nudimo usluge prijevoza sportskim klubovima, poslovnim subjektima, organizatorima kongresa i seminara. Usluga cjelodnevnog ili kraćeg najma vozila s vozačem jamči Vam maksimalnu udobnost i sigurnost najnovijih modela automobila, kombi vozila, autobusa uz točnost, ljubaznost i podršku profesionalnih vozača našeg partnera "FILS" d.o.o. iz Banjola.

 

AUTOBUSI :

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MAN LION COACH – VIP Bus posebna izvedba - 29 putničkih sjedala

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 HD – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 49 putničkih sjedala

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 53 putničkih sjedala

   

MIDI BUSEVI :

MIDI AUTOBUS MERCEDES COBRA - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 35 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS TEMSA OPALIN - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 34 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS OTOKAR NAVIGO - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 31 putničko sjedalo

MIDI AUTOBUS MERCEDES SPRINTER - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - Vip Midi Bus - 19 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 14 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 13 putničkih sjedala

   

MINI BUS :

MINI AUTOBUS MERCEDES V Classa - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VIANO - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VITO - 8 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS OPEL VIVARO - 8 putničkih sjedala
 

403

ALERTNOTAUTH

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the system administrator of this site.

ALERTNOTAUTH