gat.hr internet stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke na vašem internet pregledniku, pristajete na njihovo korištenje.

Slažem se
Ispis

1. Agencija „GAT"

 

Zašto odabrati agenciju „GAT" za organizaciju priprema ?

Agencija „GAT" je zasigurno najiskusniji organizator sportskih priprema i manifestacija u Republici Hrvatskoj. Više od 15 godina uspješno organiziramo pripreme i turnire za stotine domaćih i inozemnih klubova, od najnižih liga do državnih reprezentacija.

 

Zašto su naši aranžmani jeftiniji od konkurencije ?

Radi velikog prometa kojeg ostvarujemo kod hotelskih kompanija, dobivamo posebne popuste (superprovizije) koje poklanjamo našim gostima, kako bi im cijena bila što povoljnija. Dakle, nema nijednog posrednika između nas i hoteljera, tako da Vam garantiramo najbolju cijenu za uslugu koju kupujete kod nas.

 

Zašto imamo najbolji servis ?

Zasigurno imamo najbolji servis za sportske klubove, pošto se naša agencija nalazi upravo u regiji u kojoj ćete odraditi Vaše pripreme. I u ovom slučaju nema nikakvih posrednika između nas i naših gostiju. Kod nas kupujete aranžman i mi preuzimamo kompletnu odgovornost za njegovu organizaciju.

Naši su predstavnici svakodnevno na raspolaganju gostima, tako da se treneri i funkcioneri kluba nesmetano bave trenažnim procesom, dok ćemo se za sve ostale potrebe pobrinuti mi. Naša usluga traje „24 sata dnevno". Nijedna Vam agencija, bez vlastitog predstavnika unutar samog sportskog centra ne može pružiti kvalitetnu uslugu. Dakle, da li ima smisla rezervirati svoje pripreme kod agencije u Zagrebu, Beču, Münchenu, Budimpešti ... da li su oni spremni poslati vlastitog predstavnika da s Vama boravi 7 dana na pripremama ???

 

2. Rezervacija

 

Kada rezervirati ?

Radi velike popularnosti priprema koje organizira naša agencija kapaciteti se vrlo brzo rasprodaju. Preporučujemo Vam, da Vaše pripreme rezervirate najkasnije do kraja mjeseca studenog ili početkom prosinca. Naravno, da ćemo i nakon tog roka nastojati učiniti sve moguće da Vam osiguramo željeni smještaj i korištenje sportskih sadržaja, ali što više vrijeme ističe, taj je zadatak teži, jer je i izbor destinacija sve manji.

 

3. Broj učesnika

 

Još uvijek neznamo koliko će igrača učestvovati na pripremama. Kako postupiti ?

Vrlo mali broj klubova može mjesecima unaprijed znati koliko će točno osoba učestvovati na pripremama. Radi naše odlične suradnje s hotelskim kompanijama u Hrvatskoj, još nam se nikad nije dogodilo, da je došlo do problema, ukoliko bi se broj učesnika kratkoročno promjenio za nekoliko osoba. Važno je napomenuti, da Vi plaćate samo sobe koje ste uistinu koristili. Prilikom rezervacije, nama je dovoljno da nam javite planirani broj osoba (cca.). Tek nam dvije sedmice prije dolaska šaljete definitivnu rooming listu s imenima osoba razvrstanim prema smještajnim jedinicama. Ukoliko se nekoliko igrača prije početka samih priprema ozlijedi, naša agencija neće zaračunavati nikakve storno troškove.

 

Koji je najmanji broj osoba za koji možemo organizirati pripreme ?

Naše se cijene odnose na grupe od minimalno 20 osoba s boravkom od minimalno 3 noći. Ukoliko raspolažete i manjom grupom, biti će nam zadovoljstvo poslati Vam ponudu s najboljim mogućim uvjetima.

 

Dolazimo iz zemlje izvan Europske Unije. Da li trebamo i kako da dođemo do vize ?

Molimo Vas, da pravovremeno prekontrolirate nacionalnu pripadnost članova Vašeg kluba, sastavite popis, te da nam ga dostavite. Odmah ćemo Vas informirati, koje osobe potrebuju vizu za ulazak u Republiku Hrvatsku, te Vam pomoći u njenom pribavljanju.

 

4. Trening (nogometne pripreme)

 

Kada se i kako trenira ?

U načelu svaki klub dnevno trenira 2 x 90 minuta na travnatom nogometnom igralištu . Termini treninga se u pojedinim destinacijama mogu razlikovati (ukoliko teren raspolaže rasvjetom) . U principu na svakom terenu u zimskom periodu ima dva termina treninga : A i B.

Termin A : 09:00 - 10:30h / 14:30 - 16:00h

Termin B : 10:30 - 12:00h / 16:00 - 17:30h

Naša će agencija u kontaktu s voditeljima sportskih centara pokušati unaprijed dogovoriti željene termine treninga, ali vrlo se često termini treninga određuju na licu mjesta.  

 

Kojim sportskim rekvizitima raspolažu naše destinacije ?

Sportski se tereni stalno kontroliraju, redovito se označavaju, imaju mreže na golovima, te je kod većine omogućena upotreba svlačionica, tuševa i dr. sadržaja. Ostale sportske rekvizite ( lopte, štapove, šeširiće, trampoline... ) klubovi moraju samostalno donijeti.

   

Tko nam organizira prijateljske utakmice ?

Vrlo ćemo Vam rado organizirati prijeteljske utakmice protiv klubova koji će u isto vrijeme biti smješteni u Vašem hotelu ili protiv lokalnih hrvatskih klubova Vašeg ranga.  

 

5. Hotel i prehrana

 

Koja je prva, a koja posljednja usluga u hotelu ?

Ukoliko putujete osobnim automobilom ili autobusom uobičajeno vrijeme za check-in je 12.00 sati (ukoliko nije drugačije dogovoreno). Ukoliko ste za cijelu grupu rezervirali boravak s punim pansionom, prvi je obrok ručak, te prvi trening imate istog dana poslijepodne, a posljednji je obrok doručak, nakon kojeg se vraćate u domicile. Naravno, da se u kontaktu s našim voditeljima može dogovoriti i Vama ugodniji program.

 

Što znači polupansion, puni pansion i all inclusive?

o    polupansion = doručak + večera (ili po želji: doručak + ručak)

o    puni pansion = doručak + ručak + večera

o    all inclusive = doručak + ručak + večera + piće (određena alkoholna i bezalkoholna pića)

 

Da li nam možete organizirati pranje sportske opreme?

Svi hoteli u našoj ponudi raspolažu uslugom pranja sportske opreme.

 

6. Kako organizirati prijevoz kluba ?

 

Klubovi koji dolaze kod nas na pripreme uglavnom samostalno organiziraju svoj prijevoz. Unatoč tome spremni smo Vas povezati s našim partnerima u zemlji i inozemstvu, te Vam po potrebi organizirati i prijevoz.

 

7. Kako komunicirati s našom agencijom ?

Kako bi naša komunikacija bila što brža, transparentnija i jeftinija, većinu korespodencije vršimo putem e-maila u pismenom obliku. Unatoč tome, našeg predstavnika možete kontaktirati uvijek, pa čak i izvan radnog vremena na telefon ++385 98 335213 ili putem fax-a : ++385 52 576799.  

 

Želimo prihvatiti Vašu ponudu. što sada ?

Molimo Vas, da pažljivo proćitate opće uvjete vezane za rezervaciju priprema na našim internet stranicama, te da nam nakon toga pošaljete rezervaciju u pismenom obliku, koje će biti potpisana od ovlaštene / odgovorne osobe kluba (po mogućnosti i pečećena) na fax : +385 52 576799 ili e-mail : gat@pu.t-com.hr . Vrlo brzo ćemo Vam poslati potvrdu rezervacije.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam vrlo rado svakodnevno na raspolaganju !

Facebook Image

Kontakt

GAT - turistička agencija d.o.o.
Poslovnica : Hotel Arena Holiday, Osipovica 32, HR-52203 Medulin

Tel : +385 98 335213
Tel/Fax : +385 52 576799
E-mail : gat@pu.t-com.hr
Homepage : www.gat.hr
Whatsapp & Viber : +385 98 335213

OIB : 78253818338 / MB : 1360230
ID :  HR-AB-52-040115916

Radno vrijeme poslovnice :

ponedjeljak - petak : 08.00 - 16.00 sati

NAZOVITE ME

Molimo Vas unesite Vaše ime i broj telefona.

 • MANIFESTACIJE
 • AKTIVNOSTI
 • GRUPE MLADIH
 • BUSTRANSFER
 • Upit emailom

AKTIVNOSTI

Tijekom priprema smo Vam u mogućnosti između planiranih treninga, utakmica i natjecanja ponuditi mnogobrojne aktivnosti, koje će dodatno ojačati osjećaj zajedništva između članova Vašeg kluba i posebno osigurati više zabavnih trenutaka, kojih će se ubuduće svi vrlo rado sjećati …

 

Go-kart 

kart

Više atraktivnih go-kart staza u blizini hotela osigurati će poseban užitak ljubiteljima vožnje i brzine. Do pustite da Vam organiziramo utrku u više grupa, te provedite zabavno poslijepodne.

 

Paint-Ball 

paint

Za ljubitelje paint-balla na raspolaganju stoji više centara uzduž istarske obale, gdje možemo ekskluzivno za Vaš klub osigurati najam opreme (tuta, maske, markeri) i vrlo atraktivne lokacije unutar pošumljenih zona, kao i različite prepreke koje će igru učiniti još zabavnijom.

 

Biciklističke ture u pratnji stručnih vodiča

bike

Izlet biciklom je najbolji način kako bi se dobro upoznao jedan lokalitet. Na raspolaganju imamo velik broj bicikala, koje ćemo Vam vrlo rado staviti na raspolaganje, kako bi u pratnji specijaliziranog vodiča posjetili destinaciju u kojoj ste na pripremama ili okolicu. Osobito je interesantno vožnju biciklom kombinirati s degustacijama vina ili laganim ručkom u unutrašnjosti Istre. Naravno, ukoliko netko pretjera sa hranom ili pićem, možemo ga vratiti u hotel i našim prijevoznim sredstvima …

 

Brodski izleti 

boat

Ovisno o terminu u kojem dolazite na pripreme u mogućnosti smo Vam ponuditi mnogobrojne brodske izlete, koje možemo organizirati, ili kao jednostavnu panoramsku vožnju u trajanju od cca. 1-2 sata kojom s morske strane možete razgledati prekrasnu obalu sa mnogobrojnim uvalama, otocima i drugim prirodnim i kulturnim znamenitostima, ili možemo dodatno organizirati i ručak na bazi ribljeg ili mesnog menua, te uz pratnju vodiča razgledati jedan otok ili grad na zapadno-istarskoj obali …

 

Razgled istarskih gradova : Pula, Rovinj, Poreč, Motovun, Hum

Poludnevni izlet i šetnja uz pratnju vodiča po Puli ili Rovinju je idealan izbor, kako bi se ekipa odmorila od svakodnevnog treniranja. Iskoristite priliku i razgledajte istarske gradove koji svojom ljepotom svagog ljeta privlače milijune turista na istarske plaže …

 

r1

r2

 

Istarska večera

iv

U mogućnosti smo Vam ponuditi tradicionalnu istarsku večeru na bazi mesnih ili ribljih specijaliteta u tipičnom restoranu. Stornirajte jednu od večera u hotelskom restoranu i odlučite se da jednu večer sa Vašim klubom provedete u tipičnom istarskom ambijentu, te uz vatru i dobru kaplju vina degustirate istarske specijalitete na bazi mesnih ili ribljih menua, pošto je Istra osobito popularna radi vrlo dobre kuhinje.

 

Degustacija vina ili maslinovog ulja 

dgv

Istra je regija poznata po svojim vinima i maslinovim uljima. Dopustite nam da Vam organiziramo degustaciju vina ili maslinovog ulja, te će Vas nekoliko čašica vina uz krišku sira i pršuta vrlo brzo uvjeriti u kvalitetu ovih proizvoda po kojima je naša regija osobito poznata ...

 

 

 

 

 

Kako je gotovo nemoguće prikazati sve što možete vidjeti i uživati s nama, navedeni izleti samo su presjek najvećih izleta koji postoje u našoj izletničkoj organizaciji. Na osnovi Vaših želja u mogućnosti smo organizirati cijelu paletu drugih vrlo zanimljivih izleta, kao što su razne panoramske vožnjebrodom koje ćemo za Vas obogatiti ukusnimjelovnicima (mesnim ili ribljim), ili vinskim degustacijama u tipičnim ambijentima (konobama i restoranima) provjerene kvalitete i usluge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otočje čuveno po svojim znamenitostima - drvo masline iz IV. stoljeća, drvored iz 1905. godine, Safari park, Bizantski Kastrum nastanjen od II. stoljeća prije Krista, zbirka Tito na Brijunima, Arheološki muzej te mnoštvo drugih zanimljivosti.

 

Izlet koji sve oduševljava, jer posjet gradu zanimljive i bogate prošlosti s čuvenim Mostom uzdaha, duždevom palačom i neizostavnim gondolama, nešto je što uistinu vrijedi vidjeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjet NP Plitvička jezera bit će nezaboravan doživljaj upravo zbog prekrasne prirode, mnoštva šumovitih slapova i jezera, te bujne planinske hladovine.

 

Razgledavanje istarskog polutoka i njegovih znamenitosti, prelijepa obala i zanimljiva unutrašnjost, razlog je da provedete dan na Istratour-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova cjelodnevna avantura započinje panoramskom vožnjom brodom prema otoku Mali Brijun, stručni turistički vodiči upoznat će vas s prošlošću otoka te odvesti vas u razgled utvrde graćene potkraj XIX. stoljeća. Program se nastavlja pauzom za ručak na terasi restorana u sjeni stoljetnih borova. Nakon ukusnog obroka moći ćete izabrati vlastitu plažu, uživati u kristalno čistom moru u jednoj od uvala i na jedan dan doživjeti privatnost vlastitog otoka.

 

Avantura na ovaj poludnevni izlet prema otoku Malom Brijunu, zapoćinje panoramskom vožnjom brodom uz pratnju strunih vodia. Na otoku imate mogućnost samostalno razgledati utvrdu graćenu potkraj XIX. stoljeća koja svojom velićinom i monumentalnoću nadmašuje sve ostale utvrde ili jednostavno izabrati vlastitu uvalu i uživati u odmoru i kupanju. Pobjegnite od prenapućenih gradskih plaža na Mali Brijun - otok netaknute prirode, kristalno ćistog mora i na jedan dan doživite privatnosti vlastitog otoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duh istarske gostoljubivosti, tradicije i vesele atmosfere uz domaće delicije, ukusno vino i muziku, možete doživjeti na prekrasnom večernjem izletu selu u samom srcu Istre.

 

 

 

 

 

 

 

 

U koperaciji s našim partnerima svojim gostima u izletničkoj djelatnosti pružamo i usluge kopnenih autobusnih transfera svih vrsta (aerodromske, hotelske ili iz neke druge destinacije) u komfornim vozilima, a na Vaš zahtjev stavit ćemo Vam na raspolaganje turističke vodiče s višegodinjim iskustvom i znanjem, kako bi Vaš odmor učinili jedinstvenim i nezaboravnim.

 

TRANSFERI  

Putem ovlaštenih partnera pružamo usluge transfera za zrakoplovne kompanije, hotele, marine, turističke agencije i individualne goste na svim relacijama u zemlji i inozemstvu. Nudimo usluge prijevoza sportskim klubovima, poslovnim subjektima, organizatorima kongresa i seminara. Usluga cjelodnevnog ili kraćeg najma vozila s vozačem jamči Vam maksimalnu udobnost i sigurnost najnovijih modela automobila, kombi vozila, autobusa uz točnost, ljubaznost i podršku profesionalnih vozača našeg partnera "FILS" d.o.o. iz Banjola.

 

AUTOBUSI :

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S 515 HD - visokoturistički autobus , Radio, mp3, TV, DVD - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MAN LION COACH – VIP Bus posebna izvedba - 29 putničkih sjedala

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 GT-HD - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS SETRA S415 HD – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 49 putničkih sjedala

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 51 putničko sjedalo

AUTOBUS MERCEDES TOURISMO – visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd, WC - 53 putničkih sjedala

   

MIDI BUSEVI :

MIDI AUTOBUS MERCEDES COBRA - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 35 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS TEMSA OPALIN - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 34 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS OTOKAR NAVIGO - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - 31 putničko sjedalo

MIDI AUTOBUS MERCEDES SPRINTER - visoko turistički autobus, Radio mp3,Tv, Dvd - Vip Midi Bus - 19 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 14 putničkih sjedala

MIDI AUTOBUS RENAULT MASTER - 13 putničkih sjedala

   

MINI BUS :

MINI AUTOBUS MERCEDES V Classa - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VIANO - Vip Mini Bus - 7 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS MERCEDES VITO - 8 putničkih sjedala

MINI AUTOBUS OPEL VIVARO - 8 putničkih sjedala
 

403

ALERTNOTAUTH

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the system administrator of this site.

ALERTNOTAUTH